Undefasa

Az UNDEFASA  a spanyol kerámiaipar központjában helyezkedik el, és születése óta növekedése azon a hiedelmen alapszik, hogy minden egyes termékük tükrözi a minőségi kerámialapok hagyományát és szenvedélyét. Mindkét értéket elérte sok éves tapasztalat, erőfeszítés és odaadás után.

TÖRTÉNELEM
Az UNDEFASA története 1967-ben kezdődött, egy olyan időben, amikor a kerámiaipar kezdetben fejlődött Castellon tartományban, elősegítve az üzleti hálózat létrehozását, amely jelenleg élvezzük.

Egy családi vállalkozás, amelynek sikerült folyamatosan fejlődnie és alkalmazkodni a változó környezeti feltételekhez.

Ami kezdetben kis ipari kalandként indult azzal a céllal, hogy a több kerámiaüzemnek agyagcsempéket gyárt és szállítson, amelyeket már jelen vagyunk a piacon, az egyik olyan társasággá vált, amely az ipari kerámia gyártásának legfejlettebb technológiájával rendelkezik. Termékek.

Azok a termékek, amelyeket egyébként mind az öt kontinensen forgalmaznak, forgalmaznak és élveznek. Jelenleg a társaságnak irodája is van Madridban, Las Palmasban és Zaragozában.

KÜLDETÉS ÉS ÉRTÉKEK
Igazi kihívásunk az, hogy segíteni tudunk, sőt még inspiráljuk ügyfeleinket olyan házak és terek megtervezésében és építésében, amelyekben élni és dolgozni szeretnének.

Ezt a célt szem előtt tartva, küldetésünk az innováció és a legújabb technológia felhasználása a gyártási folyamatokban annak érdekében, hogy megfeleljen az építészet és a belsőépítészet legújabb esztétikai trendeinek.

Undefasa

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok